The logo of Sliding Tiger: an animated sliding tiger

Blog

WELKOM, BESTE INLINE-SKATERS!

Welkom, beste inline-skaters: onze nieuwe website plus webshop is net online!

Sliding Tiger bestaat ondertussen al een respectabel aantal... maanden. Nee, heel oud zijn we nog niet, we kunnen het nog niet in jaren uitdrukken, maar in de zomer vieren we wel onze eerste verjaardag.

Sliding Tiger is een winkel en webshop voor freeride skates, freestyle (slalom) skates, speed inline-skates, aggressive (stunt) skates, hockey skates, kids skates, fitness skates. Hij is ontstaan dankzij onze liefde voor, ja, je kunt het wel raden: freeride skating, freestyle skating, speed skating, aggressive skating, inline hockey. Alles wat je bij ons vindt, gebruiken we ook zelf en wijzelf voelen ons dus als een kind in een snoepwinkel als we in de winkel staan.smiley Andere inline-skaters die alles blijven doen en maar geen discipline kunnen kiezen om zich in te specialiseren, zal het bekend in de oren klinken: het enige nadeeltje daaraan is dat we wel alles een beetje kunnen, maar dat we in niets excelleren. crying

Uit sommige zaken zijn we nog niet echt uit: doen we alles Engels- en Nederlandstalig? En ook in het Frans? En vertalen we elke blog of schrijven we er nu eens in het Nederlands en dan weer in een andere taal? En laten we commentaren toe in onze blog? En zal elke commentator dan wel hoffelijk en beleefd blijven?

Het is in elk geval de bedoeling dat we u hier op de hoogte houden van aangename skate-toeren, coole skate-parks, basketbalpleintjes die ideaal zijn om te sliden, enz. Als uw favoriet skate-park of skate-spot hier ontbreekt, mail ons dan zeker!

Contacteer ons ook vrijblijvend als je een inline-skate model niet vindt op onze webshop: nog niet alle producten zijn ingegeven en misschien liggen de blades wél in onze winkel.