Sliding Tiger is a webshop and store for inline skating.

https://www.slidingtiger.eu/en/contact

 

Smell Well

Smell Well

Smell Well (Pink)

De Smell Well elimineert onaangename geurtjes in skates en hockey-handschoenen.

De uitvinders hadden in de eerste plaats schoenen in gedachten als artikel waarvoor de Smell Well het meest geschikt zou zijn en het vaakst voor zou gebruikt worden. U snapt wel waarom. Zonder de Smell Well zou je sommige schoenen liever op het terras dan binnen in het schoenrek zetten. Mét de Smell Well verandert dit: hij absorbeert de vochtigheid waardoor de bacteriën, die de slechte geur veroorzaken, geen kans krijgen om zich te vermenigvuldigen. En hij zorgt voor een aangename, frisse geur. Voor alle duidelijkheid: slechte geuren worden niet verdoezeld met een aangename geur, maar de Smell Well zorgt ervoor dat de slechte geur niet ontstaat. Dat gebeurt op een fysische manier, niet op een chemische.

Als het geurprobleem reeds bestaat op het moment dat u de Smell Well aanschaft, moet u hem enkele dagen blijven gebruiken alvorens u resultaat zult zien (of ruiken).

Voor rollerblades is de Smell Well nog interessanter dan voor schoenen.

Voor inlineskaters die zonder kousen in hun blades stappen, is de Smell Well zeker een must-have. Idem voor alle rollerhockeyers en ijshockeyers, want zij hebben altijd dikke handschoenen aan die het zweet net iets minder goed doorlaten dan een satijnen handschoen.

In één pakje zitten er twee Smell Well zakjes.

Price:9,95 €
Elimineert onaangename geurtjes in skates en hockey-handschoenen
SKU:
7443222014044
Images: 
Smell Well