Sliding Tiger is a webshop and store for inline skating.

https://www.slidingtiger.eu/en/contact

 

Vacature voor diverse taken binnen A Bit Of Future en Sliding Tiger

Vacature voor diverse taken binnen A Bit Of Future en Sliding Tiger

Deze vacature is voor slimmeriken, voor de handen-uit-de-mouwen-types en/of voor de alleskunners.

In één beknopte zin kan de vacature samengevat worden als: u bent mijn rechterhand en helpt me met alles wat niet met software-programmatie te maken heeft.

U kent Sliding Tiger als winkel en webshop van inlineskates. De zaakvoerder van Sliding Tiger is ook zaakvoerder van het bedrijf SofKOA BV, dat software op maat maakt voor alle sectoren. SofKOA en Sliding Tiger gaan fusioneren tot het bedrijf A Bit Of Future. Deze fusie biedt de mogelijkheid voor een jobomschrijving met taken uit beide departementen.

(Als je een dergelijk divers takenpakket niet ziet zitten, maar daarentegen op zoek bent naar een deeltijdse job als winkelbediende in de inlineskate-wereld, dan moet je zeker deze vacature lezen: https://www.slidingtiger.eu/en/blog/vacature-winkelbediende-voor-sliding-tiger.)

Wie zijn we?

Als je de fusie technisch helemaal correct omschreven wilt hebben, moet ik eigenlijk zeggen: My Fancy Boots BV, dat de handelsnaam Sliding Tiger bezit, gaat overgenomen worden door SofKOA BV en tegelijkertijd gaat SofKOA BV hernoemd worden naar A Bit Of Future BV.

 • Binnen SofKOA (lees: het departement software van A Bit Of Future) zijn we enerzijds gespecialiseerd in maatprojecten die complex zijn, en anderzijds zijn we recent begonnen met het promoten/verkopen van drie softwarepakketten:
  - een planningtool,
  - software om het volume (en gewicht) van palletten te meten (voor de transportsector),
  - software voor 3D-scanning.

Typische maatsoftwareprojecten zijn: verwerking van digitale beelden voor bv. de farmaceutische industrie, programmatie van een machinesturing, maataanpassingen aan de bovenvermelde softwarepakketten, enz.

 • Sliding Tiger (lees: het departement inlineskates van A Bit Of Future) verkoopt inline-skates en is een handelsnaam van My Fancy Boots BV. Onder de handelsnaam My Fancy Boots worden er kinderschoenen verkocht, maar die activiteit stoppen we zodat we ons wat retail betreft volledig kunnen focussen op de inline-skates.

Zoals de naam suggereert, zal het zwaartepunt van het fusiebedrijf A Bit Of Future liggen bij softwareontwikkeling. Het bedrijf zal de verkoop van inlineskates onder de handelsnaam Sliding Tiger verderzetten.

Heden bestaat A Bit Of Future (het huidige SofKOA BV + My Fancy Boots BV) uit de bestuurder, drie software-ingenieurs en één software-vertegenwoordiger.

Wat is het takenpakket?

Wat is het takenpakket? Of moeten we schrijven: wat zou uw takenpakket allemaal kunnen inhouden? (Want waarschijnlijk heeft niemand de kwaliteiten en interesses om alles van het onderstaande te kunnen doen. Laat u zich daar dus niet door afschrikken.)

 • Voor Sliding Tiger onderhoudt u de webshop (die voor alle duidelijkheid binnenkort volledig vernieuwd zal zijn) en zorgt u voor de retail in de fysieke winkel en de online-winkel. Enige affiniteit met inlineskates is dus zeker een troef, doch als u snel de technische aspecten kunt leren, geen vereiste. Dit zal twee dagen per week vergen. De langetermijndoelstelling is om het verkoopsvolume te verhogen zodat een winkelbediende aangeworven kan worden die door u zal aangestuurd worden.
   
 • Uw takenpakket voor (het softwaredepartement van) A Bit Of Future zal samengesteld worden uit één, meerdere of alle taken uit de onderstaande lijst, afhankelijk van uw kwaliteiten en interesses:
  • administratie,
  • marketing,
  • verkoop,
  • klantenopvolging.

Ervaring of voeling met technologie en software is niet nodig, maar het is natuurlijk wel een troef.

Indien uw ambitie voornamelijk bij software-verkoop ligt, zult u zich natuurlijk eerst vertrouwd moeten maken met de diverse aspecten ervan alvorens u op kruissnelheid komt. Bijna altijd duurt het langer dan een half jaar en dikwijls een jaar alvorens de eerste succesjes komen; dat is onmiddellijk ook de reden dat het bij andere bedrijven vaak moeilijk is om gestarte software-verkopers te evalueren. Vanuit dit gezichtspunt is uw diverse takenpakket ideaal om geleidelijk aan beter te worden zodat u zonder druk kunt “zaaien” om pas later te oogsten.

Indien het marketing-aspect u het meest interesseert, is het belangrijk om vertrouwd te geraken met inbound versus outbound marketing, buyers personas, contentgeneratie enz. SofKOA / A Bit Of Future doet heden nog niets van dit alles. De doelstelling is dat de website leads genereert en dus voor prospecten zorgt die ons actief gezocht hebben; nu zijn wij het nog die actief op zoek gaan naar prospecten.

U hoeft zich er evenmin door te laten afschrikken dat u misschien te hoog gekwalificeerd zou zijn voor de taken die van u bij Sliding Tiger verwacht worden en die u misschien te veel doen denken aan taken van een winkelbediende. We hebben ervaren dat in een kleine winkel intelligentie minstens kan helpen en eigenlijk zelfs nodig is in het moderne retail-verhaal, o.a. gezien het belang van alle online aspecten (website, sociale media, inbound marketing, content-generatie, enz.) vandaag de dag. Bovendien zult u zelfstandig moeten werken, initiatief moeten nemen en nieuwe ideeën moeten uitwerken.

Als de uitvoerende, eventueel repetitieve taken binnen Sliding Tiger te veel van uw tijd zouden beginnen vergen, dan zal er een bijkomende werknemer aangenomen worden, die u zult sturen. (Bv. als zou blijken dat de winkel meer dagen per week open zou moeten zijn, of als het inpakken en verzenden van online gekochte artikels te veel tijd in beslag beginnen te nemen.)

U logt uw tijdsbesteding en rapporteert dagelijks aan de zaakvoerder, hetzij telefonisch, hetzij tijdens een vergadering.

Wie zoeken we?

 • Talenkennis: Nederlands moet zeer goed zijn; kennis van Frans, Engels of andere talen is zeker een troef.
 • Vereist diploma: we stellen geen eisen. (In geen van beide richtingen voor alle duidelijkheid: zowel zonder diploma als met drie PhD’s mag u solliciteren.) Het behaalde diploma geeft daarentegen misschien wel een indicatie van uw doorzettingsvermogen en intelligentie en kan invloed hebben op het salaris. Indien uw interesse voornamelijk in de software-verkoop ligt, kan uw diploma helpen om uzelf enige maturiteit toe te meten tijdens het verkoopproces, maar zaligmakend is dit natuurlijk allerminst.
 • M/V
 • U bent sociaal en houdt van verkopen, marketing of administratie.
 • U neemt initiatief.

Wat bieden we?

 • Deeltijds en voltijds zijn beide bespreekbaar.
 • Veel flexibiliteit. We zijn zelfs zo flexibel dat uw takenpakket afgestemd zal worden op en zal evolueren volgens uw persoonlijkheid en sterke punten. (Vermoedelijk zult u in het begin twee dagen per week voor Sliding Tiger werken en de overige tijd aan A Bit Of Future spenderen.)
 • Competitieve bezoldiging, maaltijdcheques. Afhankelijk van de jobinvulling is een commissie op de verkoop bespreekbaar.
 • U zult veel bijleren.
 • U zult resultaat zien van uw werk en er voldoening uit halen.

Bent u geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd? Mail dan uw motivatie en cv naar jobs@sofkoa.be.