Sliding Tiger is webshop and store by inline skaters for inline skaters.

Blog

VACATURE

Winkelbediende Sliding Tiger en My Fancy Boots

Wie de winkel van Sliding Tiger al bezocht heeft, weet het al. Wie ons enkel van onze webshop kent, zal misschien verrast zijn dat de inlineskates en accessoires slechts één helft van de winkeloppervlakte bestrijken. Sliding Tiger is een handelsnaam van de vennootschap My Fancy Boots bvba. De andere helft van de winkel wordt ingenomen door kinderschoentjes. De kinderschoentjes worden onder de handelsnaam My Fancy Boots aan de man (eigenlijk dus “aan het kindje”) gebracht.

Inline-skaten in de regen

Rollerblading in the rain

De herfst is al een tijdje in het land. Ik krijg in deze periode dan ook vaak de vraag of in de regen inline-skaten iets is dat mogelijk is.

Ja, het is mogelijk om in de regen te skaten, ook in de gietende regen. Je wieltjes en roulementen zijn wel een aandachtspunt.

Opendeurdagen Sliding Tiger

Opendeurdagen Sliding Tiger 29 en 30 september 2017

Opendeurdagen op vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2017, vrijdag met laatavondopening

We verwelkomen u graag op onze opendeurdagen.

Antwerpen is parking geworden

Voetgangersbrug over de Italiëlei

Antwerpen is parking geworden. Autorijden daarentegen doe je voortaan beter in de rest van Vlaanderen.

Donderdag 3 augustus 2017 wou ik de rollerparade in Antwerpen meedoen. Ik had wel zin in een stadsritje die avond; dankzij de rollerparade zou ik nieuwe, leuke skate-weggetjes in Antwerpen leren kennen, want heel goed ken ik die stad skate-gewijs niet. En bovendien zou ik wat visitekaartjes van Sliding Tiger kunnen uitdelen. Want niet iedereen in Antwerpen kent onze inlineskate-winkel al. Twee vliegen in één klap dus.

Kinderskates

Kent u de kinderskates met Barbie op? Of met Spiderman als het voor een jongen is?

Toertjes met de inlineskates

Het lente-weer is er inmiddels al een aantal weken. Heb je ook al mooie tochten met de inline-skates gerold? Voor wie inspiratie nodig heeft en voor wie eens een ander toertje wil skaten dan gewoonlijk, hebben we in onze Rollerpedia een sectie met toertochtjes opgenomen. Nu en dan zullen we er een nieuwe tocht op posten. We beginnen bescheiden met één artikel, maar dan wel een gedetailleerd over een lange tocht met veel foto’s en plattegronden: 65 km van Gent naar

Welkom, beste inline-skaters!

Powerslide girl freeriding

Welkom, beste inline-skaters: onze nieuwe website plus webshop is net online!

Sliding Tiger bestaat ondertussen al een respectabel aantal... maanden. Nee, heel oud zijn we nog niet, we kunnen het nog niet in jaren uitdrukken, maar in de zomer vieren we wel onze eerste verjaardag.